Με την δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια, η ενορία του Αγίου Παύλου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο των εορταστικών, λατρευτικών εκδηλώσεων, υποδέχτηκε το απόγευμα της 28ης Ιουνίου 2017, τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα, της εκ Ρωσίας, Οσίας Ματρώνας της Αόμματης.

Η υποδοχή των Τιμίων Λειψάνων πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Ζακύνθου και ακολούθως λιτανευτικός κλήρος και λαός, υπό τους ήχους της μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος  κατευθύνθηκαν στον εορτάζοντα Ναό του Αγίου Παύλου .

Ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός κατά τον οποίο μίλησε επικαίρως ο κομιστής των Τιμίων Λειψάνων Αρχιμ. π. Αθηναγόρας Κολυβάς.

Τα Ιερά Λείψανα της Οσίας Ματρώνας της Αόμματης θα τίθενται προς προσκύνηση, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Περιστερίου, μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στις 07:00μ.μ..

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.