Σε εόρτιο κλίμα και με την προσήκουσα επισημότητα, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 21 Ιανουαρίου 2020, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα, η ακολουθία του Εσπερινού, επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο προς τους πολυαρίθμους πιστούς που σπεύσανε να τιμήσουν την μνήμη του Αποστόλου Τιμοθέου και να ευχηθούν στον ποιμενάρχη τους.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού έλαβαν μέρος οι Σεβ. Μητροπολίτες Καισαριανής κ. Δανιήλ, Σερρών κ. Θεολόγος, Σύρου κ. Δωρόθεος, Κέρκυρας κ. Νεκτάριος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Θηβών κ. Γεώργιος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κηφισιάς κ. Κύριλλος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος, Κίτρους κ. Γεώργιος, Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο επιχώριος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού εκ μέρους της χορείας των παρισταμένων Αρχιερέων ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας ευχήθηκε έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο ο οποίος αντιφωνώντας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους ευχόμενος τα δέοντα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης