Με τη δέουσα ιεροπρέπεια τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων , η ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο περίλαμπρος Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα, όπου τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος προΐστατο της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Καισαριανής κ. Δανιήλ, Σερρών κ. Θεολόγου, Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, Κέρκυρας κ. Νεκταρίου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Κηφισιάς κ. Κυρίλλου, Καρπενησίου κ. Γεωργίου και Λαρίσης κ. Ιερωνύμου.

Ο εορτάζων Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, στο τέλος της θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τους Σεβ. Μητροπολίτες που συνιερούργησαν κατά την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, όλους όσοι τίμησαν την εορτή του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, και ευχήθηκε τα δέοντα.

????????????????????????????????????

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης