Επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εόρταστηκε με λαμπρότητα στον ομώνυμο κοιμητηριακό ιερό ναό στα ορεινά Μανίκια Κονιστρών Δήμου Αλιβερίου – Κύμης όπου την παραμονή της εορτής 16 Ιουλίου 2019 τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο και συμμετείχαν οι ιερείς : Οικονόμος Ευάγγελος Σκιάνης εφημέριος Αγίου Βλασίου Κονιστρών Πρεσβύτερος Χρήστος Αποστόλου εφημέριος Τραχηλίου επαρχίας Αλιβεριου και ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος Τοποτηρητής της ενορίας και Εφημέριος Διρευμάτων.

Εν συνεχεία ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας με ενδιάμεση στάση στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου τελέσθηκε δέησις συμμετεχόντων πολλων πιστών για να ζητήσουν τη χάρη της Αγίας Μαρίνας και να καταθέσουν τα αιτήματα τους στην θαυματουργή Αγία.

Εις το αναλόγιο έψαλε ο Πρωτοψάλτης Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Νικόλαος Αναγνώστου με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών που λάμπρυναν την πανήγυρη.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.