Τελέστηκε με τις σεπτές ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 η 7η Μεγάλη Περιφερειακή Συνάντηση Αιμοδοτών, στο άλσος Αγίου Γεωργίου στη Νεμέα. Ήταν η 17η  Υπαίθρια Θερινή Αιμοληψία και η 68η συνεχής αιμοληψία της ενορίας Εισοδίων Θεοτόκου Νεμέας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, η Αιμοληψία προσέγγισε τις 250 μονάδες αίματος καθώς και 10 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών καταγράφηκαν στο συνεργαζόμενο  Σύλλογο Όραμα Ελπίδας. Συνολικά και από την έναρξη των Θερινών Αιμοληψιών στο άλσος Αγίου Γεωργίου  έχουν συγκεντρωθεί 5500 μονάδες αίματος και περισσότεροι από 160 εθελοντές δότες Μυελού των οστών έχουν καταγραφεί, έως  σήμερα.

Ακολούθησε βράβευση όλων των Αιμοδοτών με τιμητικό μετάλλιο , δείπνο για όλους τους Αιμοδότες με την συνοδεία μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.