Εικόνες βανδαλισμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια αντίκρισαν το πρωί της Τρίτης οι περίοικοι και η απάντηση για το ποιος ευθύνεται για τις πράξεις αυτές ήρθε από το διαδίκτυο.

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε προκήρυξη από την ομάδα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών», που ανέλαβε την ευθύνη για τον βανδαλισμό.

Στο κείμενο αναφέρεται πως η επιχείρηση έγινε μετά την επέμβαση της Αστυνομίας στις καταλήψεις στα Εξάρχεια το πρωί της Δευτέρας «σε έναν χώρο αυτού του μισογυνικού κρατικού θεσμού που λέγεται εκκλησία».

«Καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες», αναφέρεται στο κείμενο, όπου επίσης γίνεται λόγος για «τις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Οι χειμώνες μας ατέλειωτοι, τα καλοκαίρια μας μικρά

καμιά ειρήνη με τ’αφεντικά

Δευτέρα πρωί, κράτος κι ιδιοκτήτες επιτίθονται με προτεταγμένα τα όπλα σε δύο χώρους του αναρχικού αγώνα και δύο χώρους προλεταρικής στέγασης.

Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες.

Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!

Οι χειμώνες μας είναι ατέλειωτοι, αλλά ξαφνικά αποκτούν ένα άλλο χρώμα αναλογιζόμενες τους χιλιάδες στόχους που αφήνουν ακάλυπτους το κράτος, το κεφάλαιο και η πατριαρχία κατά την τωρινή φάση που μας επιτίθονται.

Στέλνουμε τα αγωνιστικά φιλιά μας στις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση, στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους.

Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της ΛΑΕ, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στ@ συλληφθέν@

Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ

Να αμυνθούμε με επιθέσεις στους χώρους του κράτους, του κεφαλαίου, της πατριαρχίας

Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης