Την Κυριακή 25 Αυγούστου το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς μετέβη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου προκειμένου να τελέσει την Ορκωμοσία του Δημάρχου Θέρμου κ.Σπυρ. Κωνσταντάρα των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Θέρμου.  Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας, πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αμφιλοχίας κ.Γεωργίου Κατσούλα, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου. Μετά από τον χαιρετισμό και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ακολούθησε η ομιλία του νέου Δημάρχου.

Τόσο το πρωί στο Θέρμο όσο και το απόγευμα στην Αμφιλοχία ο Σεβασμιώτατος κ. Κοσμάς ευχήθηκε στους Δημάρχους και στα μέλη των Συμβουλίων να έχουν δύναμη, υγεία φωτισμό, απρόσκοπτη πορεία και μεγάλη προσφορά, δηλώνοντας ότι στο πλαίσιο της αρίστης συνεργασίας, η τοπική Εκκλησία θα είναι κοντά όπου και αν χρειαστεί τόσο με τους εφημερίους όσο και με την παρουσία του ιδίου του Επισκόπου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.