Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πνεύμα αγάπης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στο Ιωακείμειο Γηροκομείο. Την ευλογημένη αυτή στιγμή τίμησε με την παρουσία και την πατρική του ευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος και τέλεσε την κοπή της βασιλόπιτας.
Στην εκδήλωση παρίσταντο ο νέος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας κ. Παύλος Ανδρικόπουλος και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και ιατρικοί συνεργάτες, οι οποίοι στηρίζουν με την παρουσία και το έργο τους τη λειτουργία του Γηροκομείου.
Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγους γεμάτους αγάπη και στοργή προς τους περιθαλπομένους, τονίζοντάς τους ότι το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιωακειμείου Γηροκομείου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους προσφέρει τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και μέριμνα. Παράλληλα, ζήτησε από όλους τους παρευρισκομένους να ενισχύουν με την προσευχή τους τα ευαγή Ιδρύματα της Μητροπόλεώς μας, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το θεάρεστο και φιλάνθρωπο έργο τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε όλο το προσωπικό, το οποίο ευχαρίστησε θερμά για την αφοσίωση και την ανιδιοτελή προσφορά του, υπενθυμίζοντάς τους ότι όσα επιτελούν με αγάπη και αυταπάρνηση τα βλέπει ο φιλάνθρωπος Θεός και θα τους τα ανταποδώσει με την πλούσια ευλογία Του.
































