Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το βράδυ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, τελέστηκε προς τιµήν της Ελευθερωτρίας Θεοµήτορος, Αγρυπνία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Καλλινίκου Νικολάου, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού, μετά των Ιερέων του Ναού.

Στην αγρυπνία συμμετείχε πλήθος φιλέορτων χριστιανών που προσήλθε να προσκυνήσει τη θαυματουργή Ιερά Εικόνά της Παναγίας Κανάλας από την Κύθνο.

Να επισημάνουμε πως με αφορμή την μικρή παράταση της φιλοξενίας της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Κανάλας από την Κύθνο, λόγω προσέλευσης μεγάλου αριθμού πιστών καθημερινά, η αποχώρηση της Ιεράς Εικόνος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6.00 το πρωί.

Για αυτό το λόγο κάνουμε γνωστό ότι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα τελεσθούν οι κάτωθι ακολουθίες: Στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Κανάλα, Αγιασμός με το Ιερό Λείψανο του Αγίου Δημητρίου (Απότμημα της Τιμίας Χειρός του Αγίου) και εν συνεχεία βραδινή Θεία Λειτουργία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης