Στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Ευγενίδη», κατά την οποία παρουσιάσθηκε η ψηφιοποίηση του έργου του ερευνητή της ιστορίας της Σίφνου και Σιφνίου εκ μητρός κ. Σίμου Συμεωνίδη, παρέστη απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’.

Την Εκδήλωση, την οποία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Ευγενίδη», Πλοιοκτήτης Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, και ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Φίλιππος Τσιμπόγλου, παρουσίασαν ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και συνιδρυτής των Εκδόσεων «Επτάλοφος», ο   Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιφνίων κ. Αντώνιος Ζαμπέλης και η κα Ελένη Τρούλου, παλαιά συνεργάτις του κ. Συμεωνίδη, ενώ δύο από τα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκε για την ψηφιοποίηση του έργου του κ. Συμεωνίδη παρουσίασαν τη σχετική ιστοσελίδα.

Τέλος, ομίλησε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Σίμος Συμεωνίδης, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαιτέρως συνεχάρη.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.