Πανηγύρισε με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, το Σάββατο 20 Ιουλίου, την εις ουρανούς πυρφόρο ανάβαση του Προφήτου Ηλιού του θεσβίτου, ο ομώνυμος περικαλλής ναός στο Παγκράτι.

Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος.

Ο Προϊστάμενο του Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιµανδρίτης π. Κωνσταντίνος Σκαρτούλης, μαζί με τους εκλεκτούς συνεφημερίους του, ιερείς ομόρων ενοριών και άλλους συμπανηγυριστάς, πλαισίωναν τον Επίσκοπος Ευρίπου, ο οποίος με τον μεστό εκκλησιαστικό του λόγο, κατά την διάρκεια του κοινωνικού κήρυξε τον Θείο Λόγο και μετέφερε στο πολυπληθές εκκλησίασμα τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Προ του «Δι’ ευχών», ο προϊστάμενος του ναού π. Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Ευρίπου για την παρουσία του και την συμμετοχή του στην μεγάλη αυτή πνευματική χαρά της ενορίας. Ευχαρίστησε στην συνέχεια τους παρευρισκόμενους πατέρες, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην πανήγυρη του ναού ευχόμενος τα δέοντα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.