Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2023 παρουσία τοπικών αρχών, εθελοντών και φίλων του Κέντρου.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Κέντρου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρόεδρο του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου και τους άξιους συνεργάτες της για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.