Παρουσία πλήθους πιστών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Ψαθάκι Πρέβεζας.

Ο Εσπερινός πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στον κυρίως Ναό -ο οποίος έχει ολοκληρωθεί ως οικοδομή – χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου.

Στη θρησκευτική τελετή παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ενώ αξίζει να σημειωθεί η εύκολη πρόσβαση που υπάρχει πλέον από και προς το Ναό μετά την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτόστρωσης οδού και Περιβάλλοντος χώρου του Ναού»με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου και μετά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πρέβεζας.

Σήμερα Δευτέρα ανήμερα της γιορτής της Αγίας Αικατερίνης οι θρησκευτικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία , ενώ στις 5 το απόγευμα θα ψαλλεί η παράκληση της Αγίας. Επίσης την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου θα τελεστεί το μνημόσυνο Κτητόρων Δωρητών και Ευεργετών του Ναού

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.