Την Πέμπτη 18 Απριλίου, το πρωί, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου, το 37οΔημοτικό Σχολείο Λαρίσης και 12ο Δημοτικό Σχολείο Λαρίσης.

Οι μαθητές, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, επισκέφτηκαν αρχικά το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως, όπου είπαν ζωντανά στον αέρα τα Κάλαντα της Μεγάλης Εβδομάδος στους ακροατές του Ραδιοφώνου και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος τους μίλησε καταλλήλως για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα. Οι μαθητές, επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο και να λύσουν κάποιες απορίες τους.

Τέλος, επισκέφθηκαν και τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελείτε εκεί και πριν αναχωρήσουν, παρέδωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων, που συγκέντρωσαν στα Σχολεία τους αυτές τις ημέρες, προς ενίσχυση των Συσσιτίων.  

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.