Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, με τις ευχές και της ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Προέδρου του ΕΟΒ κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης.
Τον αγιασμό ετέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, αντιπρόεδρος του ως άνω ιδρύματος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου για τον φωτισμό και την πρόοδο των μαθητών.
Στον αγιασμό παρόντες ήταν ο Ιατρός κ. Αθανάσιος Καρκανιάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΒ, ο διευθυντής του Ιδρύματος κ. Απόστολος Κουρουμιχάκης με το σύνολο του προσωπικού και όλων των παιδιών. Επίσης παρών ήταν και ο εκπρόσωπος του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, νέου διοικητή του Αγίου Όρους ο οποίος κάλυψε την δαπάνη της αγοράς 12  νέων κουκετών κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.