Στο πλαίσιο της φιλοξενίας Ιερών Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Λουκά του Ιατρού, καθώς και Τίμιο Ξύλο, εκ της ανδρώας Μονής του Τρικόρφου, εις τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 18:00, πραγματοποιήθηκε ομιλία υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου με θέμα «Εκκλησιαστικό ήθος προς εξαφάνιση».

Την ομιλία παρακολούθησε αρκετός κόσμος με αδιάπτωτο ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκειά της. Στην έναρξη της ομιλίας ο Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Λιόλιος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού. παρουσίασε τον εκλεκτό ομιλητή και τον ευχαρίστησε για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης.

Τα Ιερά Λείψανα και το Τίμιο Ξύλο, εκ της Ανδρώας Ιεράς Μόνης του Τρικόρφου, θα ευρίσκονται στον ως άνω Ναό προς αγιασμό και πνευματική ενίσχυση των πιστών, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το εσπέρας.

Ο Ιερός Ναός, θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί, μέχρι εσπέρας και ώρα 9:00 όπου θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

????????????????????????????????????

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.