Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για τη φετινή κατηχητική χρονιά.

Στην εκδήλωση ομίλησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Χριστια­νικής Αγωγής και Νεότητος της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Χριστούγεννα και κατήχηση» και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρω­το­πρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλι­γέ­ρης, Διευθυντής Ποι­μα­ντικής Γάμου και Οικογενείας του Ιδρύματος Νεότητος και Οικο­γενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα : «Χριστούγεννα: Διδάσκο­ντας τα παιδιά την αξία του αν­θρώ­που».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, απηύθυνε χαιρειτισμό και ευχαρίστησε τους δύο ομιλητές για τον κόπο τους και τους προσέφερε από ένα αναμνηστικό του Ιωβηλαίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Παύλος Σταματάς.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.