Με έναν όμορφο λατρευτικό επίλογο έλαβαν τέλος οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών για την έλευση της Ιεράς και Θαυματουργικής Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας.
Την Δευτέρα 6.2.2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, μετά την ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε, όπως προβλέπεται τον καθαγιασμό της Ιεράς Εικόνας και αμέσως μετά ακολούθησε η τοποθέτησή της στο ειδικό προσκυνητάρι αυτής, τον θρόνο της, που πλέον κοσμεί την Ευαγγελίστρια.
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.