Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, και συγκεκριμένα στον Υποστράτηγο, κ. Λάλο Νικόλαο, Διευθυντή Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) και στον Ταξίαρχο κ. Ηλία Αρσένο, Διοικητή  της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και αντάλλαξαν απόψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα. Οι δύο Ανώτατοι Αξιωματικού προέβαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας βιντεοεγγραφή ήχου και εικόνων σχετικά με το έργο και την προσφορά του Σώματος Μηχανικού.

Ο κ. Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη για την ευγενική επίσκεψή προσφέροντάς του, ως συμβολικό δώρο, τιμητική πλακέττα σε ανάμνηση της Επισκέψεως του στην νέα Έδρα της Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) .

εκ της Ι.Μ.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.