Στην 1η Στρατιά της Χώρας, η οποία εδρεύει στην Λάρισα, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Στρατηγού- Διοικητού αυτής κ. Κωνσταντίνου Φλώρου προκειμένου να μιλήσει στους Ανώτατους και Ανωτέρους Αξιωματικούς, στους Οπλίτες και στο πολιτικό προσωπικό.

Στο αμφιθέατρο- αίθουσα Αντιστράτηγου Θωμά Αδάμου, ο ενδοξώτατος Στρατηγός προσεφώνησε καταλλήλως τον σεπτό μας Ποιμενάρχη και τον κάλεσε να προσέλθει στο βήμα ώστε να απευθύνει λόγο ενισχυτικό προς τα στελέχη.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε πρωτίστως τον Στρατηγό για την πρόσκληση, λαμβάνοντας αφορμή από το Αποστολικό Ανάγνωσμα της προς Εφεσίους επιστολής του Αποστόλου Παύλου που αφορά στην πανοπλία του Χριστιανού, μίλησε για τον πνευματικό αγώνα που οφείλουμε ως τέκνα Κυρίου να καταβάλλουμε, αλλά και το θάρρος και τη χαρά που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας.

Περαίνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε τα Χριστούγεννα που έρχονται να είναι Χριστούγεννα ειρήνης και καταλλαγής.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.