Πλήθος ευσεβών και φιλεόρτων Χριστιανών, προσήλθε το εσπέρας του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, εις τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Άννης Περιβολίων Ταύρου, για να συμμετάσχει στην Ακολουθία του Μέγα Εσπερινού επί τη εορτή της Συλλήψεως της προµήτορος του Χριστού και µητέρας της Υπεραγίας Δεσποί­νης ηµών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της Αγίας Άννης.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Σπυρίδων Οικονομίδη, ο Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων.

Τους εόρτιους ύμνους απέδωσαν υπέροχα ο Πρωτοψάλτης και ο Λαμπαδάριος του ναού, κ. Ιωάννης Παπαχρήστος  και κ. Νεκτάριος Καραστατήρας, συνοδεία ισοκρατών.

Στο τέλος του πανηγυρικού Εσπερινού, ο Προϊστάμενος του Ναού π. Σπυρίδων, ευχαρίστησε τους κληρικούς και το εκκλησίασμα για τη συμμετοχή τους στον εόρτιο Εσπερινό, ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πανηγύρεως κατά την αυριανή ημέρα και ευχήθηκε τα δέοντα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.