Με ευλάβεια και μεγαλοπρεπείς τιμές, κλήρος και λαός, με προεστώτα τον Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο υποδέχτηκε το εσπέρας της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου (Τίμιο Ξύλο – Ακάνθινο Στέφανο – Χλαμύδα – Σπόγγο – Λίθο Παναγίου Τάφου) από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας.

Κομιστής των Αχράντων Παθών του Κυρίου ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Πούλης, Καθηγούμενος της προαναφερθείσας Ιεράς Μονής.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Τρικάλων. Ακολούθως κλήρος και λαός κατευθύνθηκε εν πομπή λιτανευτικός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδίτσης όπου αναπέμφθηκε δέηση.

Τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου θα παραμείνουν προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

 

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.