Στον Εσπερινό που τελέστηκε μεγαλόπρεπα και βυζαντινοπρεπώς στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 .

Ο Πρωτοσύγκελλος της I.Μητροπόλεως π. Διονύσιος Πατσάνης με διεξοδικότητα και γλαφυρότητα ανακάλεσε δράσεις και γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και που σημαδεύτηκαν από την αγάπη του Θεού για την αγάπη των ανθρώπων.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε δημοσίως την ευγνωμοσύνη του προς το Θεό που ενέπνευσε και ευόδωσε κάθε καλή προσπάθεια και τους καλούς συνεργάτες –κληρικούς και λαϊκούς – που  στάθηκαν αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Το Γραφείο τύπου της Μητροπόλεως στέλνει με σεβασμό τις καλύτερες ευχές του στους π. Βασίλειο Καλλιακμάνη, π. Βασίλειο Κουτσιμανή, π.Βασίλειο Βλέτση, π.Βασίλειο Βύρλιο, π. Βασίλειο Κούτλα, π. Βασίλειο Ταγαράκη, π.Βασίλειο Μήλιο, π.Βασίλειο Τσερβένη, π.Βασίλειο Εξουζίδη και π. Βασίλειο Τσιρώνη.

neapol_esper_protoxronias1 neapol_esper_protoxronias3neapol_esper_protoxronias2 neapol_esper_protoxronias6 neapol_esper_protoxronias5Εκ του Γραφείου Τύπου

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.