Την Τρίτη 12 Ιουνίου ε.έ. πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αλιάρτου ιερατική Σύναξη όλων των Κληρικών της Τοπικής Εκκλησίας, υπό την αιγίδα και προεδρία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία των κληρικών μεταξύ τους, τον προβληματισμό πάνω σε ποιμαντικά θέματα, την καθοδήγηση από τον Σεβασμιώτατο σε πνευματικά και πρακτικά ζητήματα κ.ά.

Κύριος εισηγητής ήταν ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Α΄ Γραμματέας – Πρακτικογράφος της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος αναφέρθηκε σε οικονομικά και διαχειριστικά θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε τον νέο Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως, π. Ανδρέα Δάρρα, ο οποίος, όπως είπε, έχει μεγάλη διοικητική εμπειρία, αφού υπηρέτησε πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κατόπιν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ανδρέας Δάρρας αναφέρθηκε σε διοικητικά θέματα, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για ποιμαντικά και διοικητικά θέματα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.