Η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο για τους πιστούς κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν ευλαβικά στη Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης ,σήμερα παραμονή της μεγάλης γιορτής της Μεγαλομάρτυρος και πανσόφου Νύμφης του Χριστού.

Στις 6 εψάλη Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Ιωαννίνων .κ Μάξιμου και με το πέρας αυτού ακολούθησε η Λιτάνευση πέριξ τοῦ Σιναϊτικού Μετοχίου.

Στις 9.00 άρχισε Ιερά Αγρυπνία με Θεία Λειτουργία ενώ αύριο ημέρα εορτής της Αγίας στις 7 θα τελεστεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο , τους νέους και τις νέες που παιάνισαν την Αγία παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες καθώς και την Αστυνομία για την πολύτιμη βοήθειά της κατά τη διάρκεια της ιεράς  πομπής και ευχήθηκε χρόνια πολλά  σε όσες γιορτάζουν αύριο .

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.