Με πρωτοβουλία του τμήματος γυμναστικής γυναικών, που ασκείται στα παρακολουθήματα του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, συγκεντρώθηκαν πακέτα χαρτί εκτυπώσεων, μεγέθους Α4, για να παραδοθούν ενόψει του Αγίου δωδεκαημέρου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Ηλιουπόλεως.

Την 20η Δεκεμβρίου 2019, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου συνοδευόμενος από τον γυμναστή Πολύκαρπο Κοτρώνη και τον ενορίτη αστυφύλακα Παναγιώτη Παπαβασιλείου, έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέδωσαν, ότι συγκεντρώθηκε, στις δύο διοικήσεις, τμήματος και ασφαλείας.
Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν σκέψεις και ευχές με το διοικητή του αστυνομικού τμήματος, αστυνόμο Α’ Γεώργιο Βασιλιάγκο.

Η κίνηση αυτή δεν ήταν μόνο μια προσφορά εορταστική αλλά και χρήσιμη, αφού πολλές δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία, εξαιτίας της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσεως ακόμα και στην προμήθεια γραφικής ύλης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.