Την περασμένη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Σεραφείμ Ζώγκας ανακοίνωσε στο ευσεβές πλήρωμα και ποίμνιό του την αποχώρησή του από τα διοικητικά  καθήκοντά του, τόσο από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Γρεβενών, όσο και αυτήν του Προϊσταμένου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών.

Οι Εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ναού εκφράζουμε και δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς το πρόσωπό του για την πενταετή άοκνη και αγαπητικώς θυσιαστική ιερατική του παρουσία. Δωρίζοντας μια εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κρατάμε δώρο πολύτιμο και παρακαταθήκη την άψογη και αρχοντική ιεροπρέπειά του σε όλες τις εκφάνσεις της και τον παρακαλούμε να συνεχίζει να προσεύχεται για όλους μας, ως πνευματικά του τέκνα, με την ίδια δύναμη της ψυχής του, όπως έκανε μέχρι τώρα, ενώ του ευχόμεθα έτη πολλά, καλά και ευλογημένα.

Εκ του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.