Με τις χαρούμενες φωνές, τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα των μικρών μαθητών του Νηπιαγωγείου της Σχολής Χατζήβεη πλημμύρισε το κτήριο του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε με μία ζεστή αγκαλιά τους μικρούς μαθητές, τους οποίους συνόδευαν η διευθύντρια του Σχολείου κ. Γεωργία Χατζήβεη με τις δασκάλες τους, οι οποίοι προσήλθαν για να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο για την επικείμενη εορτή του Πάσχα.

Οι μικροί μαθητές πρόσφεραν στον Σεβασμιώτατο ένα τετράδιο από δικές τους ζωγραφιές και ευχές, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου καθώς και άλλα διάφορα επίκαιρα τραγούδια.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τις διδασκάλες τους για την όμορφη και ξεχωριστή επίσκεψη, ευχόμενος καλή Ανάσταση!

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης