Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Μεγαλομαρτύρων Αγίων Γεωργίου και Βαρβάρας, των προστατών του Πεζικού και του Πυροβολικού, στο στρατόπεδο του Ανθλγού (ΠΖ) Στεφάνου Καζούλη, στην Κάρπαθο και τα εγκαίνια της νεοσυγκροτηθείσας Διοίκησης Ἀμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Καρπάθου τέλεσε την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβρόσιος.

Στην τελετή των θυρανοιξίων και την πρώτη Θεία Λειτουργία, που ακολούθησε, παραβρέθηκαν ο Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος(ΠΖ) Αθανάσιος Τσίρης, ο Διοικητής της ΔΑΝ Καρπάθου Συνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Καλτσουκαλάς, ο Διοικητής του ΤΕΘ Καρπάθου Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Κοκοσάλης, ο τέως Διοικητής του ΤΕΘ Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Παναγιώτης Γεωργόπουλος, η Έπαρχος Καρπάθου -ηρωικής νήσου Κάσου κ.Πόπη Νικολαϊδου, οι Διοικητές άλλων στρατιωτικών μονάδων, εκπρόσωποι των Δημοτικών κλπ Αρχών και πλήθος κόσμου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης