Μέσα στη χαρά και τη λαμπρότητα της Αναστάσεως του Κυρίου, πραγματοποιήθηκε και εφέτος η πανήγυρις του ενοριακού ναού της Αγίας Ειρήνης, που βρίσκεται στην περιοχή του Γαλατσίου.

Της Θείας Λειτουργίας προεξείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού.

Το θείο λόγο κήρυξε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για την άδεια και ευλογία να προεξάρχει της πανηγύρεως αλλά και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολογιωτάτο Αρχιμανδρίτη π. Τίτο Γαρεφαλλάκη για την ευγενή του πρόσκληση.

Στον κατάμεστο από πλήθος πιστών εορτάζοντα Ναό της Αγίας Ειρήνης, μεταξύ άλλων παρέστησαν μοναχές από το Ιερό Ησυχαστήριο Προφήτου Ηλιού Αττικού Άλσους.


Oι λατρευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα στις 6:30 με την λιτάνευση της εικόνας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.