• Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, 2026
Poimin.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
No Result
View All Result
Poimin.gr
No Result
View All Result

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς εις την εσχάτη προδοσία, έναντι τριάκοντα αργυρίων

in Ελλάδα Κόσμος
18 Ιουνίου 2019
byPoimin.gr Team
Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς εις την εσχάτη προδοσία, έναντι τριάκοντα αργυρίων
Share on FacebookShare on Twitter

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος

Είναι πρόδηλο ότι οι ιδεολογίες σήμερα έχουν απισχνάνει λίαν σκοπίμως καθότι η έννοια της παραδοσιακής «Δεξιάς» φυλλορροεί προς μίαν ανέκκλητον κατεύθυνσιν ή κατά το μάλλον ή ήττον, τελεί υπό ιδεολογική σύγχυση, το αυτό ασφαλώς συντελείται και υπό την φερομένη ως Αριστερά, απλώς η Αριστερά έχει επικυριαρχήσει, εις την Πατρίδα μας λίαν σκοπίμως εκμεταλλευόμενη της διαρκή υποχωρητικότητα της Δεξιάς.

Το φαιδρό της υποθέσεως είναι ότι η ηττημένη αριστερά, διαρκούντος του «συμμοριτοπολέμου», δεν κατόρθωσε να επικρατήσει και να υπαχθεί η Ελλάς εις την τότε σφαίρα επιρροής των Σοβιετικής ενώσεως εκ των υστέρων, μολονότι τούτο ήτο εν γνώσει της τετελεσμένο, εκ των προτέρων, δηλονότι είχε διευθετηθεί ανεκκλήτως μετά του πέρατος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δυνάμει της συνθήκης της Γιάλτας.

Όμως πέραν και της Συνθήκης της Βαρκίζης και εν γένει των υφισταμένων ιδεοληψιών και του άκρατου φανατισμού και προκρούστειου δογματισμού των κομμουνιστών, η επίσημη Αριστερά δια του Κ.Κ.Ε ουδέποτε λογοδότησε δια τις εγκληματικές πράξεις εις βάρος του Ελληνισμού δεδομένου ότι πρόκειται δια ένα κόμμα το οποίο μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία και ο,τιδήποτε σχετίζεται με το έθνος της οντολογική διάσταση αυτού και τις ειδικότερες συνιστώσες αυτού οι οποίες κατ’ ουσίαν δομούν την ταυτότητα και περισώνουν την διαιώνια εξέλιξη του έθνους την χαλύβδινη πίστη συνέχειας του Γένους μας εις το διάβα των αιώνων.

Η υποχωρητικότητα της φερόμενης ως Δεξιάς, ιδίως μετά την πτώση της δικτατορίας εξέθρεψε και γιγάντωσε τον ρεμβανσισμό της Αριστεράς, άλλωστε δεν είναι σήμερα τυχαίο ότι όλα τα δήθεν σοσιαλοδημοκρατικά κόμματα αλλά και το κυβερνών αποτελούν σαρξ εκ της σαρκός του Κ.Κ.Ε, ,με ό,τι τούτο συνεπάγεται.

Ο παροιμιώδης ανθελληνισμός του Κ.Κ.Ε αλλά και εν γένει της Αριστεράς είναι σαφής διότι ο ιδεολογικός προσανατολισμός του ερείδεται επί της ταξικής διαστρωμάτωσης της κοινωνίας και την καθολική ερμηνεία των πάντων παντελώς άκριτα και άτεγκτα βάσει των εργαλείων του ιστορικού υλισμού, ο,τιδήποτε συλλήβδην δεν υπόκειται εις την προκρούστεια ταύτη κλίνη, καθίσταται , μη αναγνωρίσιμο, εξοβελίζεται και ανιχνεύεται ότι ενδεχομένως προέρχεται από εχθρική δύναμη και ίσως διασαλεύσει της ορθότητα της Αριστεράς.

Ενώ η φερόμενη ως Δεξιά παράταξη, «έδωσε γή και ύδωρ» εις την Αριστερά μεταπολιτευτικά με αποκλειστικό και μόνον σκοπό να άρει την διχοστασία και να επουλώσει εις την κυριολεξία τις πληγές του «εμφυλίου πολέμου», επιδεικνύοντας υπέρμετρη ανοχή απέναντί τους, όμως εις τον αντίποδα του εγχειρήματος, αυτό το οποίο εισέπραξε εκ της «πολύφερνης αριστεράς» είναι, ύβρεις, τρομοκρατικές οργανώσεις, ελεγχόμενη κρατίδιο των εξαρχείων, τάγματα εφόδου, συνειδησιακός εκμαυλισμός, ανθελληνισμός, και ταύτιση του εθνισμού, του γνήσιου Πατριωτισμού με τον Φασισμό και τον Ναζισμό.

Η σύγχυση αυτή καλλιεργήθηκε αρχής γενομένης εκ της περιόδου του 1980 και εξικνείται μέχρι και σήμερον, όπου ο κύκλος της μεταπολιτεύσεως δεν έχει ολοκληρωθεί, με ένα ανεξέλεγκτο παρακράτος της αριστεράς το οποίο, υπό τον ιδεολογικό μανδύα της δημοκρατίας, ενώ κατ’ ουσίαν πρόκειται δια ερυθρό ολοκληρωτισμό, έχει κατασωτεύσει το κράτος.

Η αντίληψη της αριστεράς δεν σχετίζεται με την ηθική τάξη, την δημόσια ασφάλεια, την αξιοκρατία, την συρρίκνωση του δημοσίου, την ίαση του μη υγιούς συνδικαλισμού, τουναντίον δε, εκλαμβάνει την έννοια του κράτους ως κεκτημένο λάφυρο το οποίο αυτοδικαίως δέον όπως το νέμεται εις το διηνεκές, καίτοι ουδέποτε έχει ζητήσει συγγνώμη δια τα στυγερά εγκλήματα και δια τον διάχυτο ανθελληνισμό της προς την Πατρίδα.

Άρα λοιπόν η αμετανόητη αριστερά, μολονότι επί της ουσίας αστικοποιήθηκε, ούσα, παρά των ημετέρων του Πασόκ εις την εξουσία και συναλλασσόταν, υπό την απόλυτη ανοχή της Δεξιάς, ουδέποτε απεμπόλησε το μίσος, ούτε εγκατέλειψε το ετοιμοπόλεμο φρόνημα κατά του έθνους και της Πατρίδας, αναβιώνοντας αενάως και ατελευτήτως το μετεμφυλιακό μίσος, κατασκευάζοντας εν είδεισυνθηματολογικής ρητορικής το δήθεν «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» και τοιουτοτρόπως κατόρθωσε να επιβιώσει, επί μισό αιώνα έχοντας καταγάγει συντριπτική νίκη επί της «κουλτούρας» της Δεξιάς.

Η εξωνημένη «θολοκουλτούρα» της αριστεράς, έχει επικρατήσει, εις την Παιδεία, εις την Τέχνη, εις τον Πολιτισμό, και εν γένει εις την κοινωνία, επίσης έχει αποκρυσταλλώσει μία στείρα αντίδραση εις την νεολαία η οποία ανεπιγνώστως έχει δυστυχώς εμπεδώσει αγελαίωςτην υποκολτούρα της βίας, της εξόντωσης των αντιφρονούντων, τον μη υπολογισμό της ανθρωπίνης ζωής παρεκτός εάν ανήκεις ως άνθρωπος εις τους ημέτερους συντρόφους και εξυπηρετείςσφέτερα συμφέροντα ή ιδιοτελείς σκοπιμότητες των συντρόφων.

Η πλύση εγκεφάλου είναι δομική και άρδην διότι θεωρούν μόνον τους αριστερούς ανθρώπους και όλοι οι υπόλοιποι είναι σκύβαλα τα οποία απειλούν την αρραγής ενότητα της Αριστεράς, η ίδια παράνοια επικρατεί και με την αμέριστη υποστήριξη προς τους ισοβίτες και τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Η αμφισβήτηση της Ορθοδόξου παραδόσεως από αδαείς ανθρώπους και με επιστράτευση παντελώς αλυσιτελών και ανεδαφικών επιχειρημάτων συνθέτουν ένα μέρος της πραγματικότητας, πράγμα το οποίο αδιαμφισβήτητα αντικατοπτρίστηκε ανάγλυφα, εις την απελθούσα κατάπτυση και ξενόδουλη κυβέρνηση του Σύριζα, η οποία καταστρατηγούσα το Σύνταγμα, κατέλυσε γηθοσύνως και ασμένως, το παν χάριν τριάκοντα αργυρίων.

Η σημερινή Αριστερά, πλήρως αφημένη εις την διαφθορά της «καπιταλιστικής» μεταπολιτεύσεως, ασκεί κατ’ επάγγελμα την πολιτική, δίχως ουδένα όμως ιδεολογικό και γόνιμο αντίκρισμα προς την κοινωνία, χειραγωγώντας απλώς την πνευματική ευνουχισμένη μάζα, συντηρώντας ανιστόρητα τους «μπαμπούλες» του παρελθόντος, δηλονότι ότι το ίδιο το Κ.Κ.Ε και εν γένει η Αριστερά καθίσταται ανύπαρκτη διότι πέραν της ρητορικής ευήθειας, η στρατηγική της είναι η κατάκτηση της εξουσίας με «ερυθρά» τανκς τα οποία τα βαπτίζουν ως δημοκρατικά τανκς, ως εκ τούτου ο,τιδήποτε αντιβαίνει προδήλως εις αυτά αμέσως προέρχεται από τους πολέμιους δαίμονες του «επίγειου Παραδείσου» και της αυθεντικής αλήθειας και «ιερότητας» που πρεσβεύει η Αριστερά.

Άρα λοιπόν πρόκειται δια μία ψυχωσική λογική, δηλαδή, θεωρητικώς ρητορεύομε περί του ιδανικού, προπαγανδίζουμε μονομερώς και μεροληπτικώς υπέρ ημών, συκοφαντώντας τους άλλους, παραχαράσσοντας εν γνώσει μας την ιστορία ίνα συσκοτισθεί η αλήθεια δια της διασποράς ψευδών ειδήσεων, εντελώς ασυνείδητα και δίχως ίχνος αξιοπρεπείας, διότι το μόνον που μας ενδιαφέρει είναι η ιδική μας επιβίωση διότι εμείς είμαστε μικροί θεοί και οι άλλοι είναι κακοί, αντιφρονούντες και δέον όπως αμελλητί να εξουδετερωθούν.

Είναι λοιπόν πρόδηλον ότι η φενάκη της Αριστεράς, ερμηνεύει και αντιμετωπίζει τους πάντες υπό ένα μανιχαϊστικό δίπολο, οι καλοί και οι κακοί, οι Άγιοι (οι αριστεροί) και τα μιάσματα οι δεξιοί, με το επιχείρημα ότι δεν είναι αριστεροί.

Αυτή η ιδεοληψία τους κατατρύχει και απεδείχθη εις την αποτυχημένη διακυβέρνησή τους, ενώ επί τους ουσίας ήσαν όμηροι των εντολών των εξωεθνικών διευθυντηρίων και εφήρμοζαν πειθήνια και απαρεγκλίτως αμιγώς ανθελληνική, αντικοινωνική και νεοφιλελεύθερη πολιτική, προπαγάνδιζαν περί του μεγαλείου της αριστεράς, συντηρώντας τα τάγματα εφόδου, δηλαδή δικτατορικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές, δίχως να ευρίσκονται εις την διάθεση να λογοδοτήσουν δια το επιλήψιμο και εγκληματικό παρελθόν των προγόνων τους και χωρίς να τους ενδιαφέρει η πορεία της χώρας και της Ελλάδας εν τοις πράγμασι, απλώς πρώτιστο μέλημά τους ήταν πώς να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και να κατασυκοφαντήσουν του Έλληνες ως φασίστες επειδή υπερασπίζονται την πατρίδα τους, καθώς και πως να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό πληθυσμό με παράνομους μετανάστες τους οποίους δια της συναυτουργίας των Μ.Μ.Ε τους κατονόμασαν δήθεν ως πρόσφυγες. Ουδεμία θεσμική επίγνωση ή σεβασμό στην Δημοκρατία και την Πολιτεία.

Η λατρεία με όλους τους άλλους λαούς πλην του Ελληνικού σηματοδοτεί την αποστολή τους η οποία αντιβαίνει προδήλως προς τα συλλογικά συμφέροντα της Πατρίδας μας, διότι στόχος τους είναι ο διωγμός των Ελλήνων και η αντικατάστασή τους με αλλοδαπούς και δη Μουσουλμάνους, διότι η Αριστερά καθίσταται κλειδούχος της Κερκόπορτας του ανθελληνισμού, όπως άλλωστε πολλοί βουλευτές και Υπουργοί έχουν τοποθετηθεί δημοσίως, έχουν το προνόμιο της εσχάτης προδοσίας.

Η έτερη ύποπτη πτυχή τους είναι ότι, ενώ ευρίσκονται μέσα στον πλούτο εξακολουθούν την σχιδοειδή προπαγάνδα περί της αριστεράς ενώ στην πράξη, κατασωτεύσουν το δημόσιο χρήμα, περιπίπτουν σε αντιφάσεις ως προς τις ιδεολογικές διακηρύξεις των, ήτοι ενώ ομιλούν για αθεϊσμό, λόγω Μαρξ, εις την πράξη, καθίστανται διαπρύσιοι κήρυκες υπέρ της θρησκείας των Μουσουλμάνων ενώ την ίδια ώρα εξαπολύουν μύδρους κατά της Εκκλησίας μας, το αυτό πράττουν κατά των Ελλήνων και υπέρ των αλλοδαπών καθώς και κατά των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα, ενώ είναι αποκλειστικά ευαισθητοποιημένοι για τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις των πολιτών, άρα δύο μέτρα και δύο σταθμά και εσκεμμένη και δόλια μεροληψία.

Φρονώ ότι η Αριστερά πνέει τα λοίσθια, οι εκπρόσωποί της είναι «προβατόσχημοι λυκοποιμένες», οι οποίοι υπό το μανδύα της αριστερής συνθηματολογίας, εκτελούν τις άνωθεν αποστολές έναντι πακτωλών χρημάτων, τελώντας ως έμμισθα φερέφωνα της Νέας Τάξης πραγμάτων, σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Ας απολαύσουμε την εκκωφαντική πτώση του «Πύργου της Βαβέλ» που οικοδόμησαν.

Πρόσφατα Άρθρα

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στον Τύρναβο
Εκκλησία της Ελλάδος

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στον Τύρναβο

4 Νοεμβρίου 2026

Η μνήμη της ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η οποία εορτάστηκε σήμερα Τρίτη 3...

Read more
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα
Εκκλησία της Ελλάδος

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα

4 Νοεμβρίου 2026

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του Αγίου Γεωργίου...

Read more
Λαμπρή Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στο Λιανοκλάδι
Εκκλησία της Ελλάδος

Λαμπρή Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στο Λιανοκλάδι

4 Νοεμβρίου 2026

Στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Λιανοκλάδι του Δήμου Λαμιέων,  το οποίο αποτελεί το σημείο σύνδεσης...

Read more
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΦΥΛΛΩΝ
Εκκλησία της Ελλάδος

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΦΥΛΛΩΝ

4 Νοεμβρίου 2026

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, ημέρα μνήμης της ανακομιδής των λειψάνων του αγ. μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, στην Ι. Μονή αγ. Γεωργίου...

Read more
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΩΝ
Εκκλησία της Ελλάδος

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΩΝ

4 Νοεμβρίου 2026

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Ι. Μονή αγίου Γεωργίου Ηλίων...

Read more
Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς στον Τυρό
Εκκλησία της Ελλάδος

Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς στον Τυρό

4 Νοεμβρίου 2026

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου...

Read more
Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, ο ελεήμων Βυζαντινός Αυτοκράτορας
Πνευματικές Διδαχές

Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, ο ελεήμων Βυζαντινός Αυτοκράτορας

4 Νοεμβρίου 2026

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού Ανάμεσα στους πολλούς ευσεβείς αυτοκράτορες του Βυζαντίου ξεχωρίζει ο Ιωάννης Γ΄ Δούκας Βατάτζης, ο...

Read more
Άγιος Μάρτυς Πορφύριος ο μίμος, ο προστάτης των καλλιτεχνών
Πνευματικές Διδαχές

Άγιος Μάρτυς Πορφύριος ο μίμος, ο προστάτης των καλλιτεχνών

4 Νοεμβρίου 2026

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού         Οι μυριάδες καλλίμαχοι Μάρτυρες του Χριστού, στα πρωτοχριστιανικά χρόνια προέρχονταν από όλες τις...

Read more
Καρέας: Κλήρος και λαός λιτάνευσαν την  Εικόνα του Αγίου Γεωργίου
Εκκλησία της Ελλάδος

Καρέας: Κλήρος και λαός λιτάνευσαν την Εικόνα του Αγίου Γεωργίου

3 Νοεμβρίου 2026

Με την καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου στους δρόμους του Καρέα κορυφώθηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές λατρευτικές...

Read more
Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου
Εκκλησία της Ελλάδος

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου

3 Νοεμβρίου 2026

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και πάνδημη συμμετοχή κλήρου και λαού εορτάστηκαν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου...

Read more
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στον Καρέα
Εκκλησία της Ελλάδος

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στον Καρέα

3 Νοεμβρίου 2026

Πανδήμως εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του...

Read more
Ξεκίνησαν τα μαθήματα Αγιογραφίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους
Εκκλησία της Ελλάδος

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Αγιογραφίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

3 Νοεμβρίου 2026

Με στόχο τη γνωριμία με την τέχνη της Βυζαντινής Αγιογραφίας, τη διατήρηση της εκκλησιαστικής παράδοσης και τη δημιουργική έκφραση μέσα...

Read more
1η Διάλεξη του Σεμιναρίου Ορθοδόξου Πίστεως της Ι.Μ. Φθιώτιδος
Εκκλησία της Ελλάδος

1η Διάλεξη του Σεμιναρίου Ορθοδόξου Πίστεως της Ι.Μ. Φθιώτιδος

3 Νοεμβρίου 2026

Από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ν. Άμπλιανης ξεκίνησαν οι κατηχητικές συναντήσεις του Σεμιναρίου Ορθοδόξου Πίστεως για τη νέα...

Read more
«Μέσα στην πορεία του κόσμου είστε οι φωτεινοί σηματοδότες της Ιερωσύνης»
Εκκλησία της Ελλάδος

«Μέσα στην πορεία του κόσμου είστε οι φωτεινοί σηματοδότες της Ιερωσύνης»

3 Νοεμβρίου 2026

Εόρτιο βραδινό με σκοπό η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς να εκφράσει στις Πρεσβυτέρες της τοπικής μας Εκκλησίας βαθιά ευγνωμοσύνη για το μεγάλο...

Read more
«Τα Άγια Λείψανα μαρτυρούν τη βεβαιότητα της Αναστάσεως»
Εκκλησία της Ελλάδος

«Τα Άγια Λείψανα μαρτυρούν τη βεβαιότητα της Αναστάσεως»

3 Νοεμβρίου 2026

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2026, ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άρτης, επί τη εορτή...

Read more
Previous slide
Next slide

ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ

Δώσε ψωμί και πάρε Παράδεισο
Κηρύγματα

“Αγόρασε τον Παράδεισο”

2 Νοεμβρίου 2024

του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου (Κυριακή Ε΄Λουκά - Λουκ. ιστ΄ 19-31) Ἀπό ἀναισθησία ψυχῆς ἔπασχε ὁ πλούσιος τοῦ σημε­ρινοῦ...

Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Ακατάλυτοι οικογενειακοί δεσμοί – Κυριακή Ε’ Λουκά

2 Νοεμβρίου 2024
Δώσε αγάπη στον πάσχοντα συνάνθρωπο και αγόρασε τον Παράδεισο

Δώσε αγάπη στον πάσχοντα συνάνθρωπο και αγόρασε τον Παράδεισο

2 Νοεμβρίου 2024
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Το μήνυμα της παραβολής του πλουσίου και του φτωχού Λαζάρου

2 Νοεμβρίου 2019
«Zητεῖτε πρῶτον τήν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ»

«Το Ουράνιο Ραντεβού»

2 Νοεμβρίου 2019
Μετά το Θάνατο τι;

Μετά το Θάνατο τι;

3 Νοεμβρίου 2018
Δώσε ψωμί και πάρε Παράδεισο

Δώσε ψωμί και πάρε Παράδεισο

3 Νοεμβρίου 2018
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Το μήνυμα του πλούσιου και του φτωχού Λαζάρου

4 Νοεμβρίου 2017
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Το βιβλίο της ζωής

1 Νοεμβρίου 2017
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

30 Οκτωβρίου 2016
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

«Ὁ πραγματικός πλοῦτος»

16 Νοεμβρίου 2023
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

«Πτωχός δε τις ήν ονόματι Λάζαρος»

29 Οκτωβρίου 2016
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Ανωτέρα πάντων η αγάπη

29 Οκτωβρίου 2016
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Κυριακή Ε’ Λουκά: Δεν φταίει ο πλούτος, αλλά η έλλειψη της αγάπης.

29 Οκτωβρίου 2016
Χάσματα και Γεφυρώματα!!!

Σχεδίασμα Ευαγγελικού Κηρύγματος Κυριακής Ε΄ Λουκά

29 Οκτωβρίου 2016
Next Post
Τα κριτήρια της αγιότητος

Τα κριτήρια της αγιότητος

Οι Παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Οι Παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Η Ι.Μ. Καλαβρύτων εκφράζει την ευγνωμοσύνη στον κ. Τσούνη για τον επιπρόσθετο «θησαυρό» που της εμπιστεύθηκε

Η Ι.Μ. Καλαβρύτων εκφράζει την ευγνωμοσύνη στον κ. Τσούνη για τον επιπρόσθετο «θησαυρό» που της εμπιστεύθηκε

Κυριακή της Πεντηκοστής στην Καρδίτσα

Κυριακή της Πεντηκοστής στην Καρδίτσα

Αρχιερατικό συλλείτουργο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εδέσσης

Αρχιερατικό συλλείτουργο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εδέσσης

Poimin.gr © 2023

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Follow Us

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις

Poimin.gr © 2023

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist