Με   κατάνυξη   και  την  παρουσία  πολλών  ιερέων και πιστών της επαρχίας Αλιβερίου και Καρύστου  τελέσθηκε  το  εσπέρας  της Κυριακής  Ε’  Νηστειών  (Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας) 14   Απριλίου  2019   ο   Ε’ Κατανυκτικός  Εσπερινός  της  Αγίας  και Μεγάλης  Τεσσαρακοστής και η λήξις των εσπερινών κηρυγμάτων τα οποία εδώ και πενήντα χρόνια γίνονται από τον Σεβασμιώτατο  στον  Ιερό  Ναό Αγίας  Μαρίνης  Αλιβερίου.

Στον σημερινό τελευταίο κατανυκτικό εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και κήρυξε  τον  θείο λόγο  όπως  είθηστε  σε  κάθε  εσπερινό   και στην σημερινή  τελευταία ομιλία της περιόδου  έκανε  μία ανασκόπηση  τονίζοντας τα κυριώτερα μηνύματα των φετινών κηρυγμάτων  από την Β’ προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου με πολλά ωφέλιμα πνευματικά μηνύματα που ανέπτυξε στους πιστούς.
 
Τους κατανυκτικούς ύμνους  έψαλε  το κλιμάκιο  του  Χορού  Ψαλτών  Τριχερούσα από  την  Αθήνα  με  Χοράρχη  τον Πρεσβύτερο Ίγορ Ιωάννη Ζιρόγιεβιτς.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.