Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου, ιερούργησε σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 (Κυριακή της Τυρινής), ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένου από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας όπου και ετέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου αρχιμανδρίτου Ανδρέα Μπλοβίνου, εφημερίου του ως άνω Ιερού Ναού, παρουσία του Βουλευτού Λακωνίας κ. Δαβάκη, του Βουλευτού Αχαΐας κ. Νικολόπουλου, του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκου, του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Φιλιππάκου και πλήθους κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, προ της τελέσεως του Ιερού Μνημοσύνου χειροθέτησε σε αναγνώστη τον νεαρό κ. Ανάργυρο Δερδελάκο, πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Γυθείου, ο οποίος αυτή την περίοδο εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.