Ο Νικόδημος είχε τους λόγους του να πηγαίνει βράδυ στον Ιησού. Ήθελε να έχει όλο το χρόνο δικό του και απερίσκεπτος  να μαθαίνει από το διδάσκαλο του.  Βέβαια οι σκεπτόμενοι θα μας πούνε ότι το έκανε για να μην τον βλέπουν οι άλλοι, αλλά και για να μην προκαλεί τους συναδέλφους του στο νομικό συμβούλιο.

Ενώ το σκοτάδι είχε καλύψει την πόλη μία βραδινή επίσκεψη στα Δυτικά Προάστια ψάχνει τις ερμηνείες της.

Ποιος να είναι ο λόγος που ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών Ιερώνυμος επισκέφθηκε μέσα στο βράδυ τον Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομο;

Δεν θα μπορούμε να ξέρουμε αφού όλα έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς συνοδεία. Άλλαξε κάποιος γνώμη δεν είχαμε το χαρτί στο χέρι ακόμα  ερωτήματα που θα απαντηθούν  η δεν θα απαντηθούν.

Η αυριανή Σύνοδος  ίσως να έχει απαντήσεις για το τι και το πώς της βραδινής επίσκεψης.

Να είναι καλά ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια. Ελπίζουμε μόνο να ελευθέρωσε τη Μητρόπολη Περιστερίου, ώστε ο νέος ποιμενάρχης να μπορέσει να ασχοληθεί με εκείνα που δεν μπορεί ο μεγάλος της ιστορίας Χρυσόστομος  Ζαφείρης.

Συνοπτικός

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.