Στον ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ την Κυριακή Ζ’ Λουκά.

Οι ιεροκήρυκες της Μητροπόλεως, πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες, π. Καλλίνικος Νικολάου και π. Μακάριος Παναγόπουλος, ο ακάματος προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης και οι εκλεκτοί συνεφημέριοι του π. Κωνσταντίνος Κατής, π. Γεωργός Κυριακάκης και π. Ματθαίος Δατσίκας, μετά τον διακόνων της Μητροπόλεως π. Φιλοθέου και π. Πλάτωνος, πλαισίωναν τον Μητροπολίτη κ. Δανιήλ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε αναφερθείς στις αλήθειες, στις αρχές και στις αξίες τις οποίες κάθε χριστιανός πρέπει να γνωρίζει και μας δίδαξαν η σημερινές ακουσθήσες περικοπές του Ευαγγελίου και του Αποστόλου,   ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ.

Έψαλε στο δεξιό Αναλόγιο ο μουσικολογιώτατος κ. Χρήστος Σπατιώτης και στο αριστερό ο κ. Χαράλαμπος Θωμόπουλος συνοδεία ισοκρατών.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, παρέστη μέγα πλήθος πιστών, που προσήλθε για να προσκυνήσει την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας από την Κύθνο και να εναποθέσει στην Παναγίας την Κανάλα τα πρόβλημα του, ζητώντας την βοήθεια, το έλεος και την χάρη Της.

Η Εικόνα τής Παναγίας θα αναχωρήσει από τον ναό την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 06:00 το πρωί.

Ο ναός του Αγίου Δημητρίου, παραμένει ανοικτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 9:30 το βραδύ, για τούς φιλακόλουθους ευσεβείς πιστούς που με αμείωτους ρυθμούς σπεύδουν να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας. Να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες αλλά και στις πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «ΙΖ’ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.