Συνάντηση με τους υποτρόφους φοιτητές της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου είχε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Πέμπτη 3 του μηνός Ιανουαρίου ε.ε. Στα πλαίσια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα, μίλησε δι’ ολίγων στους νεαρούς φοιτητές και αφού πρώτα τους επεσήμανε ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις συναναστροφές τους, τούς ευχήθηκε πρόοδο, υγεία και επιτυχία στις σπουδές τους. Τέλος ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία μίας προσωπικής επικοινωνίας με τους νεαρούς σπουδαστές και με όσους γονείς παρευρέθησαν.

Σημειωθείτω, ότι η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019 χορηγεί 45 υποτροφίες, συνολικού ποσού 45.000€ ετησίως, σε ισάριθμους φοιτητές, που κατάγονται από την περιφέρεια του Κεντρικού και Βορείου Έβρου και σπουδάζουν σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.