Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη απόψε στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, της οποιας αποτελεί επίτιμο μέλος, προσκεκλημένος του Προέδρου της κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου, στην καθιερωμένη εκδήλωση για το νέο έτος και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας, η οποία έλαβε χώρα με την παρουσία  του εκπροσωπούντος τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος,  επί τιμή Αρχηγών και Υπαρχηγών, της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Ναυτιλίας κας Χριστιάνας Καλογήρου,του  Αντιπροέδρου της Βουλής, Βουλευτών,  Ανώτατων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλειας, Πλοιοκτητών, του Πρωθιερέως του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, Πρωτοπρ. Θωμά Συνοδινού, Κληρικών, υπηρετούντων στο Λ.Σ.και πολλών Στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως τιμήθηκαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και Αξιωματικοί  για την εύορκο προσφορά τους προς το Λιμενικό Σώμα, τον άνθρωπο και την Πατρίδα.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μετά την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας, συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το πολύπτυχο και δύσκολο έργο, που με θυσιαστικό φρόνημα επιτελούν και ευχαρίστησε το Λιμενικό Σώμα για το μεγάλο έργο που προσφέρει στην έγκαιρο και συχνά υπό δύσκολες συνθήκες διακομιδή ασθενών από τα νησιά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου,  ενώ     ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος μετέφερε τις ευλογίες και ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’,ο οποίος με λόγους συγκινητικούς ευχαρίστησε τους παρισταμένους  πλοιοκτήτες για τη συνεισφορά τους στο Λιμενικό Σώμα και Κυβερνήτες σκαφών, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με θυσιαστικό φρόνημα. 

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης