Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή του Νοσοκομείου Ταξίαρχου Μιχαήλ Ιωσηφίδη, για την καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη συμβολή του Νοσοκομείου στην υγειονομική φροντίδα της πόλης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας και στην προσφορά των ιατρών προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» κ. Βασίλειος Παπάς, απερχόμενοι Διευθυντές του Νοσοκομείου καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. 

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης