Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη απόψε στην Επετειακή Εκδήλωση 5 ετών δραστηριότητας της Εταιρείας ACTION IN CREECE, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της τουριστικής προβολής περιοχών της Ελλάδος και ειδικώτερα της Σύρου, της Σαντορίνης και της Χαλκιδικής, με τη δημιουργία σχετικών ντοκυμανταίρ, τα οποία προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού για την εθνική οικονομία και την αναγκαιότητα προβολής του και συνεχάρη την ψυχή της Εταιρείας κα Σοφία Στάμου.

Με το ίδιο πνεύμα ομίλησαν και οι παριστάμενοι Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού και ο Καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης.

Στα πλαίσιο της Εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν και πολλοί Συριανοί, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Παναγιώτης Κουλουμπής, Κ. Κόκκαλης και Παρασκευάς Ζαχαρίας, εγένετο και η παρουσίαση του Λευκώματος της κας Μαρίτσας Μακρυωνίτου «Γαστρονομία της Σύρου».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης