Στη μνήμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαραθώνος κυρού Μελίτωνος, αναδημοσιεύουμε τα όσα είχε πει αποκλειστικά στην κάμερα του poimin.gr την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο περιθώριο της παρουσίας του στο Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, όπου βρέθηκε για να τελέσει το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Σεραφείμ με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 18 ετών από της εκδημία του + 10.4.1998.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαραθώνος κυρός Μελίτων αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Αρχιεπίσκοπο στα Ιεροσόλυμα, στην διακονία του κοντά του στις τελευταίες στιγμές του επί γης, αλλά και στις Αγιοταφιτικές διακονίες Του.

Ευχόμεθα ο Δίκαιος Κριτής να κατατάξει την ψυχή του καλοκάγαθου Μητροπολίτου Μαραθώνος κυρού Μελίτωνος εν τω παραδείσω εκεί όπου «μοναί πολλαί εισίν.»

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.