Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης. Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παραλίας Αυλίδος, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς η Παναγία να τους σκεπάζει και να τους προστατεύει.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου, εορτή της Αγίας Σκέπης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θηβών καθώς και τη Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών αρχών, φορέων και πιστών.  Κατόπιν τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων και έγινε κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών της πόλεως των Θηβών, τμημάτων πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης