Μετά την πολύωρη Ιερά ακολουθία της Εορτής των Θεοφανείων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Στυλίδος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, μετά το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στις Αρχές του τόπου η Δήμαρχος Στυλίδος κ. Βιργινία Στεργίου μετέβη, παρά την κακοκαιρία, στην γειτονική Χαλκίδα προκειμένου να ευχηθεί για την ονομαστική του Εορτή στον εορτάζοντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός δεν έκρυψε την έκπληξη και την συγκίνηση του γι αυτήν την απρόσμενη επίσκεψη του Ποιμενάρχη μας. Ο κ. Συμεών ευχήθηκε στον κ. Σπανό να έχει υγεία και δύναμη για το πολυεύθυνο έργο του και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού σε κάθε του δραστηριότητα προς όφελος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδος. Επίσης, τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα υποδειγματική μεταξύ τους συνεργασία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.