Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, ο οποίος είναι και Προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο του εορτασμού, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη, αμέσως μετά την Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος και συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, τελέσθηκε Δοξολογία και ευλογήθηκαν οι άρτοι που προσέφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Λακωνίας κύριοι Αθανάσιος Δαβάκης και νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης και η προκάτοχός του και νυν Περιφερειακή σύμβουλος κ. Αδαμαντία Τζανετέα, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και κα Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, εκπρόσωποι του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και πολλοί αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολούθως παρατέθηκε δεξίωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ, όπου αναγνώστηκε και η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης