Στήν κατάμεστη Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών – Αυλωναρίου τελέστηκε σήμερα Σαββάτο 10 Αυγούστου 2019 το Ιερό Μνημόσυνο τῆς μακαριστῆς Γεροντίσσης Ευφροσύνης Μοναχῆς, Ἡγουμένης τῆς Ιεράς Μονής επί τη συμπλήρωση των 5 ετών από την εις Κύριον εκδημίας της.

Στήν Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Καθολικό της Ἱεράς Μονής προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Πόγκας Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ Καρυστίας με συλλειτουργούς ιερείς απο την επαρχία Αλιβερίου και την Κύμη και του Διακόνου Στυλιανού Πεταχτη.

Καθώς και τήν παρουσία πλήθους πιστῶν που ἔφτασαν στήν Ἱερά Μονή και να συμπροσευχηθούν για τήν μακαρία ανάπαυση της ψυχής της εκδημησάσης πρός Κύριον εναρέτου Μοναχῆς.

Μετά τό πέρας τῆς Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το ιερό μνημόσυνο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστιας και Σκύρου κ. Σεραφείμ εν συνεχεί ακολούθησε Τρισάγιο στόν τάφο τῆς Γεροντίσσης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.