Στην εμβληματική ποτέ Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Γύρλας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την ακολουθία της ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς νήσου Τήνου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου κ. Ιωάννη Σιώτου.

Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχήθηκε την καλή επιτυχία στο έργο του Δημάρχου και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, αναφέρθηκε στην προσφορά του Ιερού Ιδρύματος και στα έργα της Δημοτικής Αρχής και επίσης είπε ότι «σε μία εποχή όπου τα πρόσωπα των ανθρώπων έχουν απομακρυνθεί το ένα από το άλλο και η επικοινωνία των ανθρώπων πλέον έπαψε να είναι μια κοινωνία διαπροσωπικής αγάπης χρειάζεται όλοι να συνεισφέρουμε στο να είμαστε κοντά και να συνεργαζόμαστε για το καλό και την ευημερία του τόπου μας».

Μετά τους χαιρετισμούς απο τον Σεβ. Επίσκοπο των Ρ/Κ Τήνου κ. Νικόλαο, τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, την Έπαρχο κα Αναστ. Δεληγιάννη, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σιώτος, ομίλησε με πνεύμα ενωτικό και αναφορά στην αξία που ο Δήμος θα αναγνωρίζει στο πρόσωπο του κάθε δημότη.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.