Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε εθιμοτυπικώς στο Γραφείο του τον διεθνούς φήμης μονωδό-βαρύτονο κ. Λούη Μανίκα, τον συνεργάτη του διάσημου βαρύτονου Γκόμπι, καταγομένου από τον Αγ. Νικόλαο Μάνης (περιοχή Σμύνους), μετά της συζύγου του κυρίας Δέσποινας Μακρή – Μανίκα εκπαιδευτικού και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα πνευματικά και θεολογικά ως και για ζητήματα μουσικής παιδείας. Ο εξαίρετος μουσικός διδάσκει σήμερα τεχνική και ερμηνεία τραγουδιού στη Φινλανδία.

Μάλιστα προσφέρθηκε να τραγουδήσει εθελοντικά στους γέροντες και στις γερόντισσες στο Γηροκομείο της Μητρόπολης και ο Σεβ. ευχαρίστως απεδέχθη την πρόταση και ευχήθηκε γενικότερα καλή επιτυχία στην ωραία καλλιτεχνική δραστηριότητα που αναπτύσσει ο εκλεκτός Μανιάτης  βαρύτονος σε ευρωπαϊκές όπερες προβάλλοντας αξίες του Ελληνισμού.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.