Τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής προαστίου Mpaka του Pointe-Noire.

Επίσης εκήρυξε τον θείο λόγο, ενώ συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou και την Ενοριακή Επιτροπή του Ναού για την πρόοδο της κοινότητος.

Στην αντιφώνησή του ο δραστήριος Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Michel Armand Massa, μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη των πιστών για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του Επισκόπου προς αυτούς, ως και για την εν γένει πρόοδο της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε στο εκκλησίασμα το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως και παρεκάθησε στο κοινό εορταστικό δείπνο επί τη ελεύσει του νέου χρόνου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.