Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Εθελοντικό Σώμα Δασοπυροσβεστών του Δήμου Ερέτριας χορήσαν νωπά οπωρολαχανικά για τους οικονομικά ασθενέσθερους συμπολίτες μας της ενορίας του Αγίου Νικολάου Ερέτριας που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Η παραλαβή των προϊόντων έγινε παρουσία του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας Πρωτοπρ Θεοφάνους Παπαγεωργίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού τα οποία τρόφιμα θα διανεμηθούν στους Ενορίτες που χρήζουν βοήθειας.

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο π. Θεοφάνης απευθύνοντας τις ευχαριστίες του και τις εόρτιες ευχές του στην Ομάδα των Δασπυροσβεστών για αυτή την αξιέπαινη πράξη φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης προς την Τοπική Εκκλησία και προς τους ενδεείς απόρους και νεοπτώχους συνανθρώπους μας, προκειμένου και αυτοί να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη αγαθά διατροφής κατά τις ημέρες των εορτών.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.