Με λαμπρότητα και παρουσία των τοπικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στην Πρέβεζα.
Ανήμερα της εορτής το πρωί της Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών σε κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας, για ευλογία και αγιασμό των πιστών, προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελος αρχιμ. Σίμων Δημογέροντα.
Τις εκδηλώσεις λάμπρυνε άγημα με σπουδαστές της ΑΕΝ που κρατούσαν την ιερή εικόνα στην Λιτανεία .
Στο τέλος οι κυρίες της Ενορίας προσέφεραν καφέ και γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Ν. Δ Στέργιος Γιαννάκης , ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, οι επικεφαλής των δημοτικών πατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μπαΐλης και Γιώργος Νίτσας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Παππάς και Παύλος Φραγκούλης ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Γρηγόρης Κουμπής, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομίας-Πυροσβεστικής-Λιμενικού- Αεροπορίας ) της ΑΕΝ Ηπείρου και πλήθος πιστών. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα στο Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου με παράκληση που εψάλλει προς τιμήν του Αγίου.