Με κάθε τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, 1 Αυγούστου 2019 η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στη περιοχή του Πειραιά.
Νωρίς το απόγευμα οι ιερείς υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κκ.Σεραφείμ και κατόπιν ξεκίνησε μέγας εσπερινός μετά της παρακλήσεως της Θεοτόκου και αρτοκλασίας και στην συνέχεια η Ιερά Λιτάνευση του Ιερού Χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου και της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος αυτού.
Στον εορτασμό προς τιμήν του Αγίου, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κκ.Σεραφείμ με την συμμετοχή Αγήματος και της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος καθώς και Ιερέων με πλήθους κόσμου.
Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους Ιερείς,Επιτρόπους και τους διακονητές του Ιερού Ναού και ευχήθηκε ο Άγιος Πρωτομάρτυς Στέφανος δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου να μας χαριτώνει και να μας ενδυναμώνει στην καθημερινή μας ζωή.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.